Pałacha, Zbigniew Redakcja.
Sitkiewicz, Iwona Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie. badanie
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.
245
%a Właściwości fizyczne żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2010.
300
%a 339, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
521
%a Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.
650
%a Żywność
%x badanie.%x badanie
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Pałacha, Zbigniew
%e Redakcja.
700
%a Sitkiewicz, Iwona
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne